Proizvodi

 Broccolin  Diabetic 2 Protect - D2P

 Kontakti

POND d.o.o.
Bobovica bb
10430 Samobor

Tel. +385 1 33 26 289
Tel. +385 98 45 79 86
Fax. +385 1 33 76 708
pond@zg.htnet.hr Zlatna Kuna
 

NOVO!

Broccolin care lotion

Promjene u tkivu dojke mogu dovesti do smanjenja elastičnosti vezivnog tkiva, što uzrokuje začepljenja mliječnih kanalića, te nastajanje bolnih i čvorasti nakupina (koje mogu voditi prema oboljenju). BROCCOLIN® ekstrakt, dobiven jedinstvenom metodom vakuumskog sušenja, osigurava očuvanost vitamina i minerala kao u neto ubranoj, termični ne tretiranoj povrtnici brokule.

Broccolin Lotion

Vitamini i aktivni sastojci BROCCOLIN® ekstrakta održavaju elastičnost tkiva dojki, sprječavaju promjene u vezivnom tkivu (edem, fibroza, hipertrofija, hialinizacija), i sprječavaju nastanak neželjenih promjena stanica mliječnih kanalića (bujanje i proliferacija stanica). Sulforafan i Indol-3- karbinol su spojevi iz svježe ubrane brokule, za koje je znanstveno dokazano da stimuliraju stanične enzime zadužene za detoksikaciju na pojačanu aktivnost.

Broccolin Lotion

BROCCOLIN® Care Lotion dubinski njeguje zdravlje kože, ostavljajući je nježnom i mekom na dodir. Bez dodataka bojila i mirisa, preporuča se nanijeti svakodnevno u tankom sloju na kožu dojki, umornu kožu i kožu tretiranu zračenjem.

 
Priznanja
Zlatna Kuna za inovaciju za 2005. godinu
 
Plaketa Zlatna Kuna - Najbolja inovacija u Zagrebačkoj županiji 2004. - "Vakuumsko sušenje bilja"
 
Zlatna medalja - Invention of the year award British invention show
 
Zlatna medalja - INPEX 2005
 
Posjetite stranice i saznajte više o našem proizvodu:
Broccolin

Design & Development TRAMA development